Фото галерија

Отварање школе

Информатика и рачунарство(школско такмичење

Шта је „Dabar“? „Dabar“ је међународно такмичење из рачунарске и информатичке писмености за ученике основних и средњих школа. Његов главни циљ је повећање интересовања ученика за рачунарство и информатику. Желимо да покажемо да рачунар није само средство за комуникацију, претраживање интернета, обраду текста, слушање музике и гледање филмова. Рачунар је неисцрпан извор занимљивих логичких проблема, због чега рад на рачунару никада није досадан.
Изложба поводом дана школе 2016.

За овогодишњу прославу Дана школе наставник ликовне културе Бранко Радаковић је, као и сваке године, и ове поставио изложбу на којима су се нашли неки од најуспешнијих радова његових ученика реализованих у октобру. Ове године, поред традиционалне теме ''Вук Караџић'', наставник је уврстио и тематски сродну тему ''Насловна страна књиге''. Изложба је званично отворена, на сам дан прославе, у петак 4. новембра у холу Основне школе ''Вук Караџић'' и биће отворена до децембра.
Кабинет ТИО (VI)*2015/16

ПОСЕТА РАДИО БАЧКОЈ

8.МАРТ

2.ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ СЦЕНСКОГ СТВАРАЛАШТВА

Дан "замењених улога"

Сваке школске године у ОШ"Вук Караџић " у Бачу, реализује се активност приликом које ученици, који се квалификују знањем, радом , резултатима, примерним понашањем и другим квалитетима, конкуришу на радна места у школи. Након селекције примљених пријава, реализује се поменута активност и тога дана ученици преузимају функције и послове за које су се пријавили и на које су примљени да их обављају. Запослени ,које мењају тога дана ученици, поступају као ментори :саветују их, прате њихов рад, усмеравају их и помажу ученицима да одговоре на радне задатке.
Општинско такмичење у одбојци за ученике 19.2.2016.

Ученици ОШ " Вук Караџић" Бач су уз фер - плеј игру, спортско понашање и у духу наше школе учествовали на општинском такмичењу у одбојци. Показали су знање, спретност и промишљање у сваком покрету и потезу током игре. Веома смо поносни на њих и наставника Ћурић Миланка који их је водио на ово такмичење.
Матуранти 2015. VIII 2