ДЕЧИЈА НЕДЕЉА

Датум: 15. Oktobar 2021 18:22 Категорија: Догађања


Дете је дете да га волите и разумете!

Дечија недеља је ове године трајала од 4. до 10. октобра уз мото - Дете је дете, да га волите и разумете!
У нашој школи смо ову недељу обележили разним садржајима у којима су учествовали ученици свих разреда.
Било је за свакога по нешто: спортски дан, посете библиотеци,биоскопу, позоришту, разнае радионице и  такмичења и квиз за наше најстарије ђаке.
Погледајте како смо провели тих пет дана:


ПОНЕДЕЉАК
Ђаци прваци су посетили градску библиотеку "Вук Караџић". Дружили суб се с кљигама, песмама, словима и причама и на поклон добили годишњу чланарину у библиотеци.

  

УТОРАК
Уторак је био дан за украшавање градског трга и дељење поклончића суграђанима.

 
  

СРЕДА
У среду су ученици четвртог разреда одржали приредбу за наше прваке поводом пријема у Дечији савез.

 
 

ЧЕТВРТАК
Данас су ученицима од 1. до 4. разреда додењене дипломе за освојена места у кросу.

  
У организацији Народне библиотеке "Вук Караџић" Бач ученици од 1 - 6. разреда у КПЦ-у гледали су представу "Учитељица" у извођењу чланова удружења креативног студија "Чаролија".

 

У среду и четвртак, 6. и 7. октобра у оквиру „Дечије недеље“ Ђачки парламент је организовао квиз „ПОКАЖИ ШТА ЗНАШ И ЗАБАВИ СЕ“ у коме су учествовали ученици седмог и осмог разреда.
Пријављено је 11 екипа. Екипу су чинила по 3 ученика.
Прво место је освојила екипа „Шакали“ коју су чиниле ученице 8-2 разеда, Марија Золотић, Даница Мудринић и Светлана Врањеш. Друго место освојила екипа „Моћни Ренџери“ коју су чиниле ученици 7-2 разреда, Милан Арежина, Давид Тот и Данило Аџић. Треће место освојила је екипа“Амигоси“ коју су чиниле ученице 7-1 разреда Сара Аладин, Анђела Ђукић и Андреа Вуковић.
Захваљујемо се организаторки овог квиза, наставници Гордани Чивчић Шешум, њенима асистентима Вишњи Тривунчевић и Младенки Јелић као и свим учесницима и надамо се поновном дружењу следеће године.

   
 

ПЕТАК
Поводом Дечије недеље, чланови Ученичке компаније " ЦООКИЕС " колачима који су сами израдили и бомбонима које су купили од својих средстава, почастили су најмлађе ученике и њихове учитељице.

  
Ученици првог разреда су цртали радове на тему: "Дете је дете да га волите и разумете". Своје цртеже су понели кући  како би обрадовали своје укућане.