МАТУРАНТИ!

Датум: 08. Septembar 2022 20:27 Категорија: Догађања

Матуранти

У свечаној сали општине Бач данас 30. јуна 2022. године у 12 часова председник општине Бач Др Стева Панић приредио је пријем за носиоце Вукове дипломе, њихове одељењске старешине и директоре школа. Ове године је у општини Бач укупно 7 ђака из основних школа и један ученик из средње школе понело ову престижну титулу. На свечаној церемонији најбољим ђацима, разредним старешинама и директорима школе обратила се заменица председника Општине Бач Марина Балабан.
Наш понос, вуковци школе "Вук Караџић" су Настасја Гуслов и Маша Вујасин. Настасја Гуслов је добила и посебно признање као ученик генерације.
Такође су данашњем пријему присуствовали и ученици који су остварили и запажен успех на републичким такмичењима. Овом приликом истичемо ученика 5. разреда основне школе “Вук Караџић” у Бачу Александра Амиџића за освојено 2. место на 7. Републичком такмичењу у певању традиционалне песме и за освојено 3. место на 7. Републичком фестивалу ризница талената у Нишу и оркестар основне школе „Јан Колар” из Селенче под диригентском палицом професора доктора Јураја Суђија који су са поносом можемо рећи освојили 1. место на Републичком такмичењу школских оркестара, током пријема одсвирали су две композиције.