Vesti

ЛИКОВНА КОЛОНИЈА

Датум: 07. Novembar 2022 19:13 Категорија: Vesti

Ученици виших разреда учествовали су на Дечјој ликовној колонији која је одржана у ОШ "Бранко Ћопић" у Младенову.
  

Прочитај

ДАН ЕВРОПСКИХ ЈЕЗИКА

Датум: 07. Novembar 2022 19:08 Категорија: Vesti

26. септембра обележавамо Дан европских језика. Ученици трећег, петог, шестог и осмог разреда су на часовима српског, енглеског и немачког језика овим поводом израдили плакате.
        
 

Прочитај

САРАДЊА СА ЦРВЕНИМ КРСТОМ

Датум: 25. Septembar 2022 18:56 Категорија: Vesti

Светски дан прве помоћи

Под слоганом „УЧИМО ДА ПОМАЖЕМО ЦЕЛОГ ЖИВОТА“, Црвени крст општине Бач је у сарадњи са Домом здравља Бач, основном школом „Вук Караџић“ и средњом пољопривредном школом, обележио Светски дан прве помоћи, указујући на значај сталног обнављања знања из прве помоћи и усвајања нових техника којима се указивањем неодложне помоћи спасавају људски животи.
  

Прочитај

ПРВАЦИ У САОБРАЋАЈУ

Датум: 08. Septembar 2022 20:42 Категорија: Vesti

Данас су нас посетили представници Црвеног крста и МУП-а.

Дружили су се ученицима првог разреда и упознали их са правилима понашања у саобраћају и "Пажљивком", затим су вежбали безбедан прелазак улице. За поклон од Црвеног крста су добили распоред часова.
    
 

Прочитај

ПРВАЦИ У ШКОЛСКИМ КЛУПАМА

Датум: 08. Septembar 2022 20:30 Категорија: Vesti

Овај први септембар је велики дан за наше ђаке прваке. Срећан почетак су им пожелели директорица Дајана Тепић, помоћник председника општине Бач Никола Вулетић и секретар Црвеног крста Оливера Јелић. За успешан рад локална самоуправа им је даровала школске торбе , а наша школа свеске и оловке. Срећно!
 

Прочитај

ШАХОВСКА СЕКЦИЈА

Датум: 26. Jun 2022 19:05 Категорија: Vesti

Шаховска секција

Уз помоћ Покрајинског секретеријата за спорт и омладину, реализован је пројекат ,,Шаховска секција". Набављена је шаховска опрема и од следеће године ђаци наше школе ће похађти шаховску секцију и оствариће право да се такмиче на школским такмичењима.
Овом приликом желимо да се захвалимо Покрајинском секретаријату за омладину и спорт и наставнику историје Милану Кончару што су препознали потребу да се наша деца баве племенитом вештином играња шаха!
  

Прочитај

САЈАМ ПОЛОВНИХ УЏБЕНИКА

Датум: 26. Jun 2022 18:53 Категорија: Vesti

Сајам половних уџбеника

Јуче је у нашој школи одржан први Сајам половних уџбеника. Захваљујемо се свима који су се одазвали и донели уџбенике за продају и размену. Пошто су идеја и обавештење о Сајму ове године стигли са закашњењем није било много заинтересованих за набавку и куповину. Планирамо да Сајам постане традиционално дешавање на крају сваке школске године и надамо се да ћемо следећег јуна имати више ученика који су заинтересовани за куповину половних уџбеника. Посебно се захваљујемо свима који су одлучили да поклоне своје уџбенике, сместили смо их у школску библиотеку те ће их заинтересовани ученици моћи накнадно преузети.
  
                  

Прочитај

САЈАМ ПОЛОВНИХ УЏБЕНИКА

Датум: 23. Jun 2022 21:32 Категорија: Vesti

САЈАМ ПОЛОВНИХ УЏБЕНИКА У НАШОЈ ШКОЛИ!

У суботу, 25.06. у школи ће се организовати Сајам половних уџбеника од 10 до 12 часова. Сви ученици и њихови родитељи су позвани да донесу уџбенике који им више нису потребни. На Сајму ће моћи да их замене, продају или поклоне. Позивамо вас да се одазовете у што већем броју и обезбедите потребне уџбенике на време. Видимо се у суботу у холу школе у 10 часова!

Прочитај

СТВАРАМО ЗНАЊЕ

Датум: 23. Jun 2022 21:30 Категорија: Vesti

Донација информатичке опреме

Поштовани,
Управо је окончан шести циклус конкурса „Стварамо знање“  и задовољство нам је да Вас обавестимо којих 20 школа су грађани одабрали гласањем. Телеком Србија ће тим школама у наредном периоду обезбедити донацију за опремање кабинета рачунарском опремом.
На основу гласања грађана које се одвијало преко апликације на Фацебоок страници мтс Твој свет, највећи број гласова добиле су следеће  школе, према географским областима: 
-          ОБЛАСТ БЕОГРАД: ОШ "Франце Прешерн", Београд/Раковица, ОШ "Сава Керковић", Љиг, ОШ "Уједињене нације", Београд/Чукарица, ОШ "Јанко Веселиновић", Шабац и ОШ "Драгољуб Илић", Драчић.
-          ОБЛАСТ СЕВЕР:  ОШ "Вук Караџић", Бач, ОШ "Филип Вишњић" Моровић, ОШ "Вељко Ђуричин", Јарковац, ОШ "Млада поколења", Ковачица и ОШ "Вук Караџић", Конак.
-          ОБЛАСТ ЗАПАД:  ОШ "Вук Караџић", Тутин, ОШ "Иво Лола Рибар", Александровац, ОШ "Светозар Марковић", Лапово, ОШ "Горачићи", Горачићи и ОШ "Сутјеска", Рашка.
-      ОБЛАСТ ЈУГОИСТОК: ОШ "Јован Аранђеловић", Црвена Река, ОШ "Станоје Миљковић", Брестовац, ОШ "Михајло Спорић", Мајданпек, ОШ "Топлички хероји", Житорађа и ОШ "Благоје Радић", Зупче/Зубин Поток.
Честитамо школама добитницима рачунарских кабинета као и свим осталим школама које су учествовале у конкурсу Телекома Србија „Стварамо знање“ и захваљујемо на ангажовању током фазе гласања.
Комплетан редослед школа према броју гласова можете погледати на ранг листи, на следећој интернет адреси:
 хттпс://бит.лy/стварамознање6
У наредном периоду школама које су победиле на конкурсу проследићемо све потребне информације у вези са начином уручења награде - донацијом средстава за набавку рачунарске опреме за информатичке кабинете. 
Захваљујемо на сарадњи и упућујемо срдачне поздраве,
Телеком Србија
Тим пројекта „Стварамо знање“
❤️По укупном броју гласова ТРЕЋЕ МЕСТО У СРБИЈИ!!!
Поносни и захвални на све ученике, родитеље, локалну самоуправу, Школску управу Нови Сад (чији смо предлог били) и све пријатеље у општини Бач и широм Србије по школама које су нас подржале!!!
 

Прочитај

НАСТУП НА ТВ HAPPY

Датум: 30. Maj 2022 12:00 Категорија: Vesti

Наша општина се представила у емисији "Прело у нашем сокаку" на Тв Хепи. Између осталих, учесвовали су и ученици наше школе и професор Јурај Суђи.
 
 

Прочитај